UN WEEKEND PE CINSTE: Miscare, sport si entertainment

PARISIAN

27-28 August a fost un weekend plin, atat pentru echipa MoveInspire cat si pentru oamenii care au ales sa se inspire si ia parte la activitatile noastre sportive.

O sa facem un rezumat al fiecarei zile pentru toti cei care nu au reusit sa ajunga! Din pacate, aici pe blog, nu putem transmite energia, atmosfera si voia buna care ne-au motivat pe toti sa lucram cu zambetul pe buze, de aceea te asteptam si pe tine (cel care nu ai participat) la evenimentele noastre viitoare  – pentru mai multe detalii urmariti-ne pe Facebook: MoveInspire.ro si Ora de Dans.

Sambata

”Sport pentru copilul tau!” o activitate realizata special pentru cei mici. Ne-am dorit ca prin aceasta initiativa copii, dar mai ales parintii sa constientize importanta sportului in dezvoltarea noastra. Astfel, parintii au putut sa isi urmareasca indeaproape piticii, facand sport intr-un mod distractiv, participand la mini competitii. Exercitiile au fost fost adaptate copiillor, ne-am axat mai mult pe coordonare si echilibru, lucru in echipe, exercitii de respiratie si alte joculete sportive.
SPORTUL are beneficiile lui pentru copii: dezvoltarea armonioasa, dezvoltare abilitatilor sociale, cresterea coordonarii, competitivitate, rezultate bune si pe alte laturi, cresterea responsabilitatii etc.

2

 

Va reamintim ca din 6 Septembrie vom incepem cursurile de dans pentru cei mici.

PROGRAMUL
In fiecare MARTI si VINERI de la ora 18:00 in zona Mega Mall Pantelimon, locatia GymLifeClub (vezi harta).

INSCRIERI
Trimiteti-ne un e-mail la contact@moveinspire.ro cu subiectul: “Cursuri de dans pentru copii”:

Citeste mai multe despre cursurile de dans pentru copii AICI.

 

Duminica

A fost ziua dedicata sportului cu adultii; ne-am strans dis-de-dimineata, cu multa energie si chef pentru a incepe ziua cu o portie de miscare in aer liber.

14138332_1241645735877111_1314680336_n
Am inceput antrenamentul printr-o usoara alergare, moment in care am reusit sa ne cunoaste mai bine incurajandu-ne reciproc. Apoi au urmat o serie de exercitii menite sa incalzeasca grupele principale de muschi, pentru a evita accidentarile pe parcursul antrenamentului.

Antrenamentul propriu-zis a fost complex, cu exercitii variante: ne-am folosit de scari sa ingreunam genuflexiunile, fandarile; am lucrat atat in pereche cat si individual, ne-am folosit numai de greutatea corpului pentru a lucra toate grupele mari de muschi. Am reusit sa uitam de intensitatea si dificultatea antrenamentului deoarece zambetele si buna dispozitie au fost cu noi 🙂

3Am avut o surpriza in plus pentru cei prezenti pentru ca l-am avut alaturi de noi pe Bogdan Preda, personal trainer si consultant in nutritie.
Bogdan ne-a vorbit despre importanta alimentatie in viata noastra si mai ales despre dezvoltarea unui stil de viata sanatos. A pus accentul pe alcatuirea unui program format din 5 mese pe zi: 3 principale si 2 gustari.
Am discutat si despre mult doritul abdomen; Patratele se fac in bucatarie! Cu o alimentatie corecta, fara a ne infometa (motto-ul lui Bogdan este “Eat clean, not less”) si antrenamente cardio putem ajunge a forma mult dorita.
Ne-a mai vorbit si despre o gandire realista, despre rabdarea necesara pentru a ne atinge obiectivele pe care ni le stabilim si despre faptul ca dietele ne pot influenta negativ, atat pe plan profesional, cat si sentimental, dar mai ales ne afecteaza sanatatea. In concluzie, el nu recomadanta miraculoasele diete, ci merge pe ideea unui stil de viata sanatos, atat in a face sport, cat si in a fi atenti la ce mancam, fara exceptii. Pe Bogdan il puteti gasi pe pagina lui de Facebook – Bogdan Trainer.

Cu speranta ca am reusit sa va inspiram pentru acest weekend, va multumim ca ne sunteti alaturi si va asteptam la urmatoarele evenimente!
Marian Cristian Marin

 

Leave a Reply