Te-ai gandit ce vrei tu?

“Un ceva care sa te defineasca, sa iti placa, sa te scoata din lumea ta, pe care tot tu ai creat-o.”

 

Salutare prieteni sau viitori prieteni, de cate ori ati reusit sa va puneti intrebarea “Ce vreau eu?”, eu am reusit sa mi-o adresez si am avut rezultate minunate.

M-am apucat de dans la 17 ani si de atunci fac un coaching continuu cu mine, iar dupa atatia ani, 10 la numar, m-am gandit sa dau mai departe ceea ce am invatat pana in prezent, desi sunt constient ca mai am foarte multe de invatat si eu.

Intrebarea pusa azi, are un singur scop, si anume de a te face pe tine sa te gandesti, asa cum am facut-o si eu, daca ceea ce faci in prezent este ceea ce vrei tu, sau este o decizie a celor din jurul tau: familie, prieteni, iubit/a, a colegiilor de liceu, facultate, job si lista poate continua.

In drumul ales si anume, latura artistica, am intalnit multe obstacole.

Pe cele mai multe cred ca le-ai intalnit si tu la un moment dat cand ai incercat, sa faci ceva placut tie, (zic ai INCERCAT pentru ca acesta  a fost unul din motivele pentru care nu ai reusit), dintre ele iti amintesc doar doua: cele MATERIALE si cele CRITICE din partea celor dragi.

Dupa atatia ani de coaching prin dans, pentru ca el(dansul) a fost singurul care m-a lasat sa fac ce vreau, am reusit sa inteleg ca cei din jurul meu imi doreau binele, insa nu intelegeau ca eu nu imi doream binele acela, ci sa imi fac propriul meu bine, prin decizile luate de catre mine, gresite sau corecte, pe mine ma sprijineau sa invat.

Te-ai gandit vreodata cat de repede trece timpul si la un moment dat te trezesti ca o mare parte din viata ai facut fara voia ta, ce nu ti-ai dorit?

Intalnesc in aceasta lume minunata pe care mi-am creat-o oameni care imi spun cat de frumos este ceea ce fac eu, cum reusesc, si ce ar trebui sa faca si ei.

Le dau un singur raspuns, insa de multe ori este inteles gresit, fa si tu ceea ce iti place cu adevarat, gandindu-te doar la tine lasand la o parte partea financiara, si o sa ai rezultatele mele sau chiar mai bune.

Multe persoane abandoneaza aceasta dorinta, placere, satisfactie, pentru ca nu cred suficient de mult in puterea lor de a face ceva pentru ei, iar in timp sa reuseasca sa aiba si beneficii financiare.

In evenimentele in care sunt prezent, reusesc alaturi de echipa din care fac parte sa ridicam de la mese si acele persoane sceptice, carora nu le place ce facem, nu pentru ca nu e frumos, ci pentru ca, la un moment dat, in viata lor, au abandonat un vis, o dorinta, si prefera sa respinga din viata lor, orice moment placut.

Dansul nu este doar limbajul trupului nostru, dansul este si o reflectie a ceea ce suntem, pentru ca starea pe care o avem in momentul acela este transmisa de catre noi, celor care ne privesc.

Si mai simplu: la evenimente, in sala de dans, la cursurile de street aerobic, sunt fericit si satisfacut de ceea ce fac, deci asta transmit.

Este simplu de spus, si poate greu de facut pentru unii, insa cei care fac asta, simt schimbarile din viata si mentalitatea lor.

La cursurile pe care le initiez, sunt foarte multe persoane care isi doresc sa faca ceva cu ele, insa, se simt blocate in aceasta lume, in care suntem controlati de ratele la banca si datoria morala fata de copii si cel de langa noi.

Iti mai pun odata intrebarea:

Te-ai gandit ce vrei tu?

14317492_1261254807249537_7547894476990229917_n

 

Weekendul acesta daca vrei sa ne cunoastem iti recomand sa vii la unul din evenimentele noastre din Pacul Izvor.

Sambata si Duminica suntem prezenti incepand cu ora 15:00.

 

Detalii in evenimentul creat pe facebook: https://www.facebook.com/events/527702774107593/

 

Iti multumesc,

Marian Cristian Marin

 

Leave a Reply