Clase de grup

CLASE DE GRUO TITLU

 

Aerobic – Group Workout

Exercitiile de aerobic pun accent pe activitatea intensa a marilor grupe de muschi ale corpului (muschii de la picioare, maini, abdomen), care determina, in acelasi timp, o imbunatatire a aparatului cardiovascular si respirator.
In cadrul claselor de grup lucram imbinam distractia cu lucrul instens. Fie ca vorbim despre o ora de cardio unde muzica si antrenorul ne ajuta sa executam exercitiile/coregrafia cu zambetul pe buze sau fie ca discutam despre o ora de tonifiere si stretching, cum ar fi pilates, perseverand, corpul nostru ne va multumi atunci cand ne asteptam mai putin si bineinteles ne vom atinge propriile obiective.
Avem o frumoasa colaborare cu salile de fitness/aerobic Stay Fit Gym si Gym Life Club, unde motivam oamenii dornici de schimbari.

Clase de grup (2)

Beneficii

● Depasirea propriilor limite

● Iesirea din stresul zilnic;

● Cresterea stimei de sine prin sport;

● Tonifierea corpului

● Atingerea propriilor obiective;

● Imbunatatirea sanatatii

 

inapoi la sport

 


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097