Dansul mirilor

DANSUL MIRILOR TITLU

Daca ai ajuns pe aceasta pagina insemna ca NU te incadrezi in acea categorie de viitor mire/mireasa care alege pentru NUNTA, banalul blues, pe o melodie lenta, de dragoste, asa cum obisnuiam cu totii sa dansam la banchetele scolare.
De aceea MOVEINSPIRE, prin ORA DE DANS, te felicita pentru alegerea facuta si iti propune cateva provocari, ale caror rezultate vor fi cu siguranta remarcate si tinute minte de toata lumea prezenta la nunta.

Uite cateva intrebari la care sa raspunzi, in caz ca nu ai facut-o deja:

Ce fel de dans va doriti?

Sa fie ceva amuzant, sa fie spectaculos, romantic, un colaj, un flashmob cu nasii, domnisoarele/cavalerii de onoare.
Aveti o multime de variante asa ca, ganditi-va cum vreti sa arate dansul vostru!

Ce piesa va place?
Daca sunteti mai nonconformisti puteti alege o piesa cu influente rock, puteti alege piesa caracteristica cuplului, iar daca nu aveti nici o idee in aceasta privinta dati-ne de veste si venim in sprijinul vostru!

Fara bariere.
Nu va impuneti bariere, de genul „eu sunt praf la dans, nu am dansat in viata mea”, „piesa e prea grea ca eu sa dau bine dansand”.

Coregrafia memorabila, sfaturile utile pe parcursul repetitiilor, incurajarile, zambetele si voia buna sunt doar cateva dintre ingredientele DANSULUI MIRILOR care aleg ORA DE DANS by MoveInspire.
Pentru ca fiecare cuplu care apeleaza la noi este diferit, cu dorinte diferite,ofertele noastre sunt personalizate!

 

 

inapoi la ora de dans


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097