Coregrafie la cerere

COREGRAFIE LA CERERE TITLU

 

Ne place DANSUL, este modul nostru de a trai, de aceea venim in sprijinul tau cu coregrafii la cerere, pentru orice nivel – fie ca vorbim de incepator, avansat sau profesionist. Ne adaptam tuturor cerintelor, insa cel mai important este sa ne contactati din timp, pentru a reusi sa parcurgem toti pasii necesari obtinerii unui rezultat care sa va reprezinte cel mai bine.
Putem concepe coregrafii pentru o singura persoana, un grup, un artist sau pentru a fi pusa in practica de echipa noastra de dansatori la evenimentele tematice organizate.
Creativitatea oamenilor este foarte dezvoltata, de aceea va rugam sa ne contactati pentru ca ulterior sa putem discuta despre ideea pe care o aveti in minte.

Cateva surse de inspiratie:
① Cerere de casatorie inedita – realizarea unui flashmob de peste 50 de persoane
② Momente de dans la petreceri tematice: dans popular, rock’n roll etc
③ Flashmoburi organizate pentru team building-uri

 

inapoi la ora de dans


 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097