Ora de Dans

ORA DE DANS TITLU

  cursuri de dans            coregrafie la cerere           dansul mirilor

 

DANSUL a fost si va ramane factorul cheie in foarte multe situatii!
De la distractia si placerea de moment, a ajuns principala sursa de motivare a timpurilor noastre.
DANSUL are cu ce!
Are ritmul care te pune in miscare, are sunetul care iti furnica intai pielea si apoi iti scurtcircuiteaza gandurile negre, are miscarile care te incarca de entuziasm pentru noi inceputuri. De aceea avem dansatori de contemporan care exprima prin limbajul corpului, dupa cum avem instructori care fac dans in salile de aerobic pentru tonifiere si motivare personala.
Cand vine vorba de DANS putem spune ca aduce din ce in ce mai multe beneficii, atat corpului cat si mintii: ne distreaza, ne relaxeaza, ne slabeste, ne motiveaza, ne uneste.
Dansul acum ne si mobilizeaza, mai ales cel tematic, pentru o cauza sociala sau, de ce nu, comerciala. Facem flashmob-uri ca sa trezim in noi constiinta, responsabilitatea sau generozitatea.

DANSUL nu are varsta! Putem face primii pasi oricand! Insa totusi, cat de curand?
Echipa MOVEINSPIRE reuseste sa imbine diverse servicii si sa ofere oamenilor rezultate pe masura asteptarilor:

● CURSURI DE DANS DE GRUP SAU INDIVIDUAL

● MOMENTE DE DANS PENTRU EVENIMENTE (nunti, petreceri pentru copii, botezuri, evenimente private si corporate);Servicii- dans (3)

● AEROBIC DE GRUP (pilates, step&tone si street aerobic) ;

● PERSONAL TRAINING (fitness, dans, slabire/tonifiere).

Marian Cristian Marin, cel care a initiat conceptul ORA DE DANS, a facut parte dintr-o trupa de dans (TROUBLE CREW- www.trouble.ro), reusind performante pe plan national si international: LOCUL 1 la categoriile participante cu trupa.
A aparut alaturi de trupa in nenumarate editii ale emisiunilor X FACTOR, ROMANIA DANSEAZA, DANSEZ PENTRU TINE, SUPERBINGO METROPOLIS.
Experienta profesionala l-a adus la nivelul la care considera ca DANSUL in diverse forme ajuta la gasirea echilibrului mental si iesirea din zona de confort. In prezent este trainer, dansator profesionist, instructor de dans si entertainer.
Principala preocupare din experienta acumulata este sa asigure suport celor care doresc sa iasa din zona lor de confort prin activitati sportive.
Ora de Dans, este o comunitate de oameni care vor ca viata lor sa fie schimbata, motivata si in final, mai placuta.

 

inapoi la servicii

 


Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097