Petreceri tematice

PETRECERI TEMATICE

 

Fie ca iti doresti o aniversare speciala, o petrecere spectaculoasa sau o nunta de neuitat echipa MoveInspire este gata sa incante toti invitatii cu momentele de dans. Dansatorii nostrii sunt fosti sau actuali membrii ai unor trupe de dans celebre, castigatori a numeroase consursuri atat de talie natilonala cat si europeana, iar prezena lor ofera evenimentului dumnevostra clipe unice cu coregrafii spectaculoase, tematice si mai ales cu momente interactive in care toti invitatii vor scapa de rusine si vor dansa alaturi de echipa noastra!
Pentru noi, fiecare eveniment este diferit numai prin simplu fapt ca toti oamenii sunt diferiti si au nevoi si dorinte diferite, de aceea, in functie de acestea, oferta personalizata este cea mai potrivita varianta.

 

inapoi la entertainment


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097