Petreceri copii

PETRECERI COPII TITLU

 

Ne plac copii foarte mult! Si pentru ca am ajuns sa ii cunoastem extrem de bine din cadrul cursurilor de dans pentru copii venim in sprijinul vostru cu idei si momente inedite special create pentru cei mici.
Daca vrei sa ii oferi piticului tau o petrecere pe cinste si mai ales daca ai un buget limitat, MoveInspire este solutia ta! Stim cat de entuziasti sunt copii si cat de galagiosi si petentiosi pot fi, mai ales daca sunt insotiti de prietenii lor, de aceea avem „armele” cele mai indragite de orice gasca vesela: multe jocuri, show-uri pentru cei mici si aparitii impresionante ale personajelor preferate.
Cum a fi sa ii oferi copilului tau o altfel de petrecere? Un eveniment la care parintii vor uita de stresul organizarii si se vor bucura alaturi de copii. Iar daca printre cei mici vor fi invitati si parintii, doar da-ne de stire, avem momente si pentru parinti!

 

inapoi la entertainment


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097