Flashmob

FLASHMOB TITLU

 

Flashmob-ul, este o actiune realizata de un numar cat mai mare de oameni care au acelasi scop: sa transmita un mesaj prin energia si pasiunea lor, de obicei printr-un dans, o coregrafie aparte, care sa surprinda si sa acapareze intr-un mod inedit publicul martor.
Putem spune ca flashmob-ul reprezinta o buna metoda de promovare pentru companii, indiferent de domeniul activitatii, un canal de publicitate inedita care se bazeaza pe un puternic impact vizual, o diferentiere fata de competitie prin unicitatea momentului si originalitatea conceptului in sine, dar si o modalitate eficienta de a atrage mai multi sustinatori/clienti.
De asemenea, un astfel de moment este potrivit si pentru campaniile sociale, de informare pentru ca impactul acestora sa fie garantat.

 

inapoi la entertainment


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097