Dansatori profesionisti

DANSATORI PROFESIONISTI TITLU

 

Dansatorii profesionisti vor face din petrecerea ta un eveniment de neuitat, atat prin show-urile lor, cat si prin atmosfera pe care o creeaza simpla lor prezenta! Daca ideea de a ridica toti participantii de la masa ti se pare o provocare greu de realizat, ei bine echipa Moveinspire este recunoscuta pentru capacitatea de a face invitatii activi, de a le inlatura rusinea si de a le insufla buna dispozitie prin dans!
Fie ca iti doresti o aniversare speciala, o petrecere spectaculoasa sau o nunta de neuitat, echipa MoveInspire este gata sa incante toti invitatii cu momentele de dans. Dansatorii nostrii sunt fosti sau actuali membrii ai unor trupe de dans celebre, castigatori a numeroase consursuri atat de talie nationala cat si europeana, iar prezenta lor ofera evenimentului tau clipe unice cu coregrafii spectaculoase, tematice si mai ales cu momente interactive in care toti invitatii vor scapa de rusine si vor dansa alaturi de echipa noastra!

Avem exeprianta in:

● Aniversari, nunti, botezuri
● Evenimente corporate
● Petreceri de Revelion
● Lansari de produse
● Evenimente outdoor
● Show prezentari de moda
● Baluri/majorate/banchete
● Emisiuni TV/show-uri TV

Pentru noi, fiecare eveniment este diferit numai prin simplu fapt ca toti oamenii sunt diferiti si au nevoi si dorinte diferite.

Oferta  este personalizata in functie de cerintele fiecarui eveniment .

 

inapoi la entertainment

 


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097