Corporate dance

CORPORATE DANCE TILTLU

 

Esti detinatorul unei companii sau lucrezi pe o pozitie de HR si vrei sa le oferi angajatilor un team building diferit sau te gandesti sa implementezi un program de relaxare si miscare pentru o mai buna productivitate la locul de munca? MoveInspire are solutii de corporate dance pentru tine!
Suntem prezenti alaturi de compania ta la team buildinguri prin ateliere sportive si de dans care au ca scop dezvoltarea creativitatii in grup si o mai buna cunoastere si comunicare intre toate departamantele companiei.
Ne dorim ca prin activitatile noastre din mediul corporate, oamenii sa lucreze cu adevarat in echipa sa isi cunoasca colegii mai bine, sa uite de eventualele neintelegeri si sa se distreze in cadrul evenimentului special creat pentru ei!
Daca ai in plan implementarea unui program (aerobic/dans) saptamanal pentru angajatii tai si nu stii ce impact va avea, contacteaza-ne pentru o perioada demo, in care te asiguram ca vom pune la punct si cele mai mici detalii pentru succesul programului!

 

inapoi la entertainment


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097