Entertainment

ENTERTAINMENT TITLU

dansatori profesionisti     flashmob         corporate dance           petreceri copii           petreceri tematice

 

entertaiment

Care sa fie cea mai recenta amintire cu noi dansand dezlantuiti ca si cum lumina ar fi stinsa?De Revelion, la nunta, la ziua celui mai bun amic, la un concert pe plaja, in club cu mireasa proaspat furata?

Ohh…sunt atat de multe oprtunitati de distractie!

De ce? Pentru ca ea reprezinta un pion important in vietile tuturor dintre noi. Si acum, sa fim sinceri cui nu-i place sa se distreze, sa uite de griji si stres si sa se bucure de viata? Tuturor ne place distractie, de aceea, MoveInspire este alaturi de oameni indiferent daca vorbim de o aniversare speciala, o petrecere spectaculoasa sau o nunta de neuitat.
Echipa noastra aduce evenimentului tau clipe unice cu coregrafii spectaculoase, tematice si mai ales cu momente interactive in care toti invitatii vor scapa de rusine si vor dansa.

Avem exeprianta in: Aniversari, Nunti, Botezuri, Evenimente Corporate, Petreceri de Revelion, Lansari de produse, Evenimente Outdoor, Show-uri Prezentari De Moda, Baluri/Majorate/Banchete, Emisiuni TV/Show-uri TV.

inapoi la servicii

 


 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097