Servicii

Ne inspiram din miscare!

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos si cat mai multe activitati sportive. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de miscare prin sport astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

MoveInspire ofera o gama varianta de servicii: cursuri de dans, coregrafie la cerere, dansul mirilor, flashmoburi, corporate dance, aerobic group workout, outdoor fitness activities, personal training. De asemenea, suntem alaturi de voi si la petreceri sau evenimente speciale prin momente de dans si entertainment, jocuri interactive si alte modalități de a uni invitatii. Dansul este un instrument de relaționare si distracție, de aceea va asiguram ca la orice pretrecere nimeni nu va sta la masa.

Pentru detalii va invitam sa accesati pagina aferenta fiecarui serviciu!


ora de dans sport entertainment

Inspira-te si TU din miscare, alege MoveInspire!

 

 


Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097