Povesti de succes

POVESTI DE SUCCES TITLU

 

Testimoniale

Iata ce spun clientii nostri despre experiența lor personală cu MoveInspire și care sunt rezultatele:

Am apelat la Ora de Dans pentru pregatirea dansului mirilor. De ce ? Am vazut dansul unor prieteni care ne-a placut foarte mult si am decis sa cerem o recomandare de la ei. Asa am ajuns sa-l cunoastem pe Marian (Ora de Dans ). 
Prima intalnire : o cafea, o gluma, o discutie – ne-am potrivit de minune. Si asa am pornit la drum. Un drum, o aventura de la care nu stiam la ce sa ne asteptam. Stiam doar ca vrem sa ne autodepasim pe noi in primul rand, si in al doilea rand, vroiam sa iasa un moment foarte frumos. 
Marian ( Ora de Dans ) ne-a ajutat , ne-a sprijinit si ne-a incurajat tot timpul sa iesim din zona noastra de confort , sa ne autodepasim si sa incercam lucruri noi. 
Tot timpul am simtit ca avem alaturi de noi un prieten care ne sfatuieste si vine cu idei mulate pe comportamentul, stilul si povestea noastra. Un prieten mai mult decat un instructor de dans. Asta a contat foarte mult pentru noi.
Marian ne-a invatat sa zambim mereu, sa ne simtim bine in primul rand noi si apoi sa avem o executie ‘perfecta’. Si asa a si fost. In momentul in care am inceput dansul mirilor, nu am facut altceva decat sa ne zambim , sa ne distram, sa uitam de public si sa ne spunem povestea noastra …. prin dans. 
Faptul ca am scos cateva lacrimi de la audienta nu a facut decat sa ateste ca scopul a fost atins, publicul a trait alaturi de noi , povestea noastra.
Am invatat multe despre noi, alaturi de Ora de Dans. 
Daca ar fi sa o facem din nou, nu am alege diferit.

Recomandam cu mare drag! 

HEADER SITE SCRISS

“Super, Excelent ! Va recomand cu tot dragul tuturor care doresc un strop de bucurie in viata lor.”

Câmpeanu Gabriela- Raiffeisen BankHEADER SITE SCRISS

“Probabil cele mai intense ore de aerobic pe care le-am făcut! Interactive, amuzante…. creează dependentă! Multumesc, Ora de Dans!”

Dana Bratu- medic dermatolog Spitalul ColentinaHEADER SITE SCRISS

“Ne gândeam ca ei vor dansa si noi ne vom uita la ei, dar supriza ,am facut cel mai tare flashmob pe zăpadă! Au avut răbdarea necesară si toate armele la ei, ca sa faca pe fiecare persoana participantă la team building, indiferent de varsta, sa danseze “like Jager“. Afirm ca a fost cel mai reusit TB la care am participat, de asemenea toti colegii au dat feedback pozitiv privind aceasta activitate si ne dorim ca pe viitor sa invitam la fiecare TB, Ora De Dans alături de Scoala de dans Expansivo si HPDI. Nu toți am facut mișcările perfecte, dar asta nu a mai contat, ne-am ridicat si am dansat fara nici un fel de reținere. Datorită lor am invățat ca dansul este muzica adevărată a mișcării. A fost puțina “nebunie” care ne-a facut mult bine tuturor.”

Florin Incze- director sucursala Raiffeisen BankHEADER SITE SCRISS

“…nu pot sa spun decât MINUNAT!!!! Am trăit clipe speciale alături de oameni plini de energie si voie bună si un coregraf senzațional plin de viață, energie, inventiv, voios si plin de zâmbete, implicat si indrăgostit de ceea ce face !!! Am experimentat lucruri diferite, ne-am unit prin cel mai simplu si frumos mod posibil…prin dans…si ce poate sa fie mai plăcut si mai frumos decât asta?!? Am reușit intr-un termen relativ scurt cu mic cu mare…cu oameni obisnuiți sa dansăm mai mult sau mai puțin, sa facem un flashmob de toată frumusețea…un moment unic trăit de fiecare-n parte dintre noi…de care povestim cu drag ori de cate ori avem ocazia. Vorba aceea “never miss a chance to dance and dance like no one is watching”!!! Multumim Ora De Dans, HPDI si Scoala de Dans Expansivo pentru buna organizare si profesionalismul de care au dat dovata.”

Sergiu Sime- director sucursală Raiffeisen BankHEADER SITE SCRISS

 

 

 

Intra in
contact
cu noi

Despre MoveInspire:

Pentru ca viata este miscare, ne-am ales ca misiune sa inspiram oamenii catre noi inceputuri si experiente bazate pe un stil de viata sanatos, sport si dans. Moveinspire este un concept care se adreseaza tuturor varstelor, deoarece unul dintre obiectivele noastre este sa aducem impreuna oamenii si sa le insuflam dorinta de sport si dans, astfel incat sa putem imbunatati vietile cat mai multor persoane.

facebookyoutubeinstagram

Contact Info:

Daca iti doresti o colaborare cu noi sau pur si simplu iti doresti sa ne transmiti un gand bun, nu ezita sa ne contactezi!

De asemenea, daca vrei sa te alaturi (membru/client, prieten, sponsor, colaborator)

MoveInspire.ro, te rugam sa verifici sectiunea Alatura-te noua!

Adresa de e-mailcontact@moveinspire.ro
Numar de telefon: 0758 465 097