Persoanele mai active sunt mai frumoase

 

Visezi și tu la idealul din toate timpurile de a te menține mereu tânăr și frumos?Ne-am gândit ca astăzi sa vedem cum putem transforma acest vis in realitate.

Vrem să vă oferim câteva ponturi prin care să vedeți ce rol joacă sportul in imbunătățirea aspectului nostru fizic.

Este de necrezut câtă energie pot avea persoanele care practică în mod regulat orice tip de  sport.Ele par mai tinere, au o privire clară, pătrunzătoare, postura lor este dreaptă iar tenul este proaspăt și rozaliu.

Știai că…

Elasticitatea pielii joacă un rol important in ceea ce numim noi frumusețe exterioară. Elastina este o proteină care contribuie la menținerea flexibilității pielii iar in jurul vârstei de 25 ani, datorită unor factori externi , pielea își pierde din această capacitate de a reveni la pozița inițială după intindere. Acest fenomen are ca rezultat un ten cu aspect tern, ridat si lăsat.

Voi veni în ajutorul tău cu o soluție sigură și ușor de accesat!

⇒Transpirația este cel mai bun aliat al unei pieli sănătoase! Aceasta o hidratează, ajută la restabilirea Ph-ului pielii și permite uleiurilor naturale propriei pieli să se distribuie în mod egal. Sportul, în special exercițiile cardio ne ajută sa transpirăm abundent, ceea ce ne asigură un ten mai sănatos.

Oxigenarea origanismului prin mișcare contribuie la buna funcționare a organelor interne(ficatul, pancreasul, splina,rinichii), iar noi știm  că frumusețea are la bază un trup sănătos. Dacă ne vom schimba atitudinea și vom fi dispuși să investim în corpurile noastre , făcând chiar astăzi ceva pentru noi, vom fi la bătrânețe mult mai fericiți si mai frumoși, transformând vârsta intr-un număr.

În cazul în care antrenamentul este combinat cu o alimentație sănătoasă ( adăungând mai multe legume, fructe, pește, nuci,etc.)  și o hidratare optimă  obținem rețeta prin care vom privi în oglindă către o persoană mai frumoasă și mai fericită. Toți știm faptul că sportul ne ajută sa scăpăm de kilogramele în plus sau că este un aliat al unui corp tonifiat. Satisfacția cum că și cei din jurul tău vor sesiza schimbarea ta in bine te va motiva să devi din ce in ce mai bun.

Θ„Bucuria de a trăi nu dispare atunci când imbătrânim, ci imbătrânim atunci când nu ne mai bucurăm de viață!”

Stai alături de noi pentru a afla mai multe metode pentru a-ți schimba calitatea vieții, lucru pe care nu îl vei observa doar tu, ci și cei din jurul tău!

Cu drag,

Bogdana Breban

Leave a Reply