Partenerul tau face diferenta?

Îți amintești când tu și o altă persoană erați sincronizați să faceți sport?
Vă intâlneați la sală la ore stabilite de comun acord, făceați antrenamentele împreună și rezultatele veneau fără prea multe griji.

Gândește-te la acel moment și vezi ce te motiva să te trezești de dimineață și să mergi la sală știind ca mai esti cu cineva. Iți aduci aminte de zilele in care după job tu preferai sa faci mișcare când majoritatea se duceau acasă?
Probabil că având pe cineva alături priveai totul ca o promisiune făcută față de celălat si rezultatele reprezentau o confirmare ca ești serios si vrei să obții ce ți-ai propus. Poate ca aveați aceleași credințe legate de sport, de kilogramele in plus sau chiar de sănătate in general.

Indiferent de gândul care iți vine legat de acea perioadă, acum este o altă perioadă in viața ta și oricând poți atrage alte persoane asemănătoare ție să poți sa revii la rezultatele pe care le-ai avut.

Oamenii din jurul tău care te influențează reprezintă resursa ta cea mai importantă.

Ține de responsabilitatea ta să ai in viața ta oameni pe care să ii accesezi oricând, pentru a face sport. Poți avea o gașcă de prieteni care aleargă la maratoane, se duc la sala de fitness/aerobic sau au alte activități sportive care pot face parte din viziunea ta. Abilitatea de a-ți schimba obiceiurile pe care le ai reprezintă primul pas către forma fizică pe care o dorești la tine. Iți place sa complici lucrurile prin diete, antrenamente dure și foarte grele din primele zile de când faci sport, iar după o scurtă perioadă in care ți-ai supus corpul la diverse traume, renunți la sport.
Decât să stai o bună perioadă de timp si să experimentezi cum ar fi mai bine pentru tine, mai bine apelează la un specialist să iți explice de ce este important spre exemplu: să mănânci carbohidrați înainte cu o zi de antrenament, să vii mâncat la sală sau să iei aminoacizi si proteine după terminarea antrenamentului.

Persoanele cu care iți petreci timpul sunt și cele care vor aduce rezultatele in viața ta.

Tu vrei să slăbești și partenerul tău iși păstrează obiceiurile vechi pentru că nu are nevoie să slăbească. Dacă nu te sprijină, șansele ca tu să ai rezultate scad semnificativ, pentru că este o luptă pe care o duci pe două planuri: cu tine si poftele tale, dar și cu neînțelegerea celui cu care iți petreci timpul.
Când oamenii se asemănă apar și rezultatele, pentru că atunci când pleci la drum nefiind singur iți poți pierde din energie și rolul celui de lângă tine este sa iți aducă aminte de ce faci asta. Capătă încredere în tine și crează o legătură cu obiceiurile pe care le ai acum și pe care vrei să le ai. O să apară in creierul tău ideea că o sa iți fie greu, dar dacă nu e greu, de ce ai mai face asta.
Gasește o persoană care are același obiectiv ca al tău sau asemănător si ajut-o sa aibă rezultate. În același timp tu urmează-ți planul pentru a putea să fii tu propriul exemplu.
Ai incredere in tine, găsește momentul în care tu investești timp și bani in tine.
Identifică-ți personalitatea prin starea ta de spirit zilnică pe care o ai față de tine și ceilalți din jurul tău.
Să ai încredere în ce faci este o treaptă a fericirii și un pas important in procesul către obiectivul tău legat de alimentație, kilograme mai puține sau chiar sa scapi de dietele care nu te mai reprezintă.

Te invit sa accesezi rubrica de contact pentru a intra in legătură cu un specialist, acesta va putea fii
lângă tine in procesul tău spre cea mai sănătoasă varianta a ta!
Mult succes iți doresc.

Comments are closed.