Evenimente sportive pentru copii si adulti!

 

2

Finalul de luna ne prinde facand miscare continua.

Incepem cu copiii si terminam cu adultii.

Vrem sa facem miscare pentru toata lumea, am creat 2 evenimente total diferite pentru a putea sa atragem dorinta de sport.

Vino sambata 27.08.2016 cu cel mic sa vezi cum reuseste el sa faca sport la evenimentul ” Sport pentru copilul Tau!”.

Locatia: Stadionul National

————————–————————–———————————————————————————————————————————————————

Acest eveniment il poti urmari pe facebook —># https://www.facebook.com/oradedanslike/ si  te poti inscrie trimitand e-mail pe contact@moveinspire.ro cu subiectul “COPILUL MEU FACE SPORT IN PARC”.

Duminica 28.08.2016 este randul tau sa o faci si chiar poti deveni un un exemplu pentru copilul tau venind la evenimentul “Inspira-TE din miscare!”.

Locatia: Stadionul National

Acest eveniment il poti urmari pe facebook —># https://www.facebook.com/moveinspire/  si te poti inscrie trimitand e-mail pe contact@moveinspire.ro cu subiectul “VREAU SI EU IN PARC”.

Initial am vrut sa legam ambele evenimente insa ne-am gandit ca, voi, parintii o sa aveti grija celui mic si nu o sa va mai dedicati total acelui eveniment.

————————–————————–———————————————————————————————————————————————————

De ce este important sa faci si tu, ca adult sport?

Sportul pentru tine ca adult, parinte, poate deveni un exemplu motivant pentru copilul tau.

Daca mama sau tata poate, eu de ce nu pot, isi v-a spune cel mic, in gandul lui.

Atunci cand tu ca parinte ai rezultate, copilul te ia ca exemplu, si vrea si el, si o face, dar gandeste-te ca daca nu are acel exemplu copilul tau va ramane la fel ca atitudinea pe care o ai TU fata de sport si nici el nu isi va dori sa aiba grija de sanatatea lui.

Daca tu ca parinte nu o faci, el de ce sa o faca?

Evenimentul pentru adulti nu se limiteaza doar la parinti, vrem sa avem alaturi de noi si persoane pasionate sa faca sport, care vor sa inceapa, sau care deja o fac si vin pentru ca este un eveniment de sport, organizat.

Noi va aseptam si vrem sa veniti in numar cat mai mare, desi maximum este 15, daca avem 16, promitem sa nu ne suparam.

Vrem sa va rugam sa ne share-uiti evenimentul, posturile, nu pentru like-uri, ci pentru ca ne gandim ca nu avem suficient timp sa ajungem la prietenii tai, si un ajutor din partea ta, ne-ar sprijini foarte mult.

14012121_324773121196994_1378535041_n

Bogdan Preda fitness and wellness instructor la un cabinet de nutritie

In cadrul evenimentelor facem sport, nu vindem retete speciale de slabire sau exercitii magice.

Avem in schimb o surpriza pentru tine, la evenimentul de duminica 28.08.2016 l-am invitat pe un coleg de-al nostru, Bogdan, care este fitness and wellness instructor la un cabinet de nutritie!

Rolul lui este sa ne vorbeasca de o nutritie generala, bazata pe sugestii de zi cu zi, repet, nu o sa va spuna ca in 2 saptamani veti slabi, daca vreti sa auziti acest lucru, acolo nu este nici locul, nici momentul.

Daca aveti intrebari la finalul evenimentului il puteti aborda mai amanuntit si va raspunde la toate intrebarile care va macina:)

Oameni dragi, dornici de a fi mai sanatosi prin sport, noi va asteptam la un eveniment pe care il pregatim zilnic pentru a putea sa lucram eficient intr-un timp scurt.

Avem nevoie de energia voastra, faceti-o pentru voi, NU COSTA NIMIC.

Succesul vine in timp, rezultatele la fel, nu va grabiti, aveti rabdare si cand nu va asteptati rezultatele au venit.

Ne inspiram din miscare cu MoveInspire.

 

Cu stima,

Marian Cristian Marin

 

 

Leave a Reply