Despre antrenor

Marian Cristian Marin

FITNESS TRAINER, SPEAKER, FOUNDER

Dupa 11 ani de experienta in domeniul dansului si 6 ani pe latura sportului, avand performante individuale si in echipa, am trecut prin experiente provocatoare in viata si in cariera profesionala. Succesele pe care le-am atins, dar si esecurile sunt cele care ma determina in fiecare zi sa ma cunosc pe mine, si sa vreau sa ma dezvolt mai mult.

In prezent coordonez activitatea MoveInspire, prin activitatile si serviciile de sport, dans si entertainment si alaturi de persoanele cu care colaborez vreau sa aduc valoare in viata oamenilor.

Sustin, atat clase de grup in cadrul salilor cu care colaborez, cat si antrenamente personale in fiecare zi din saptamana. 

Visul meu este sa inspir cat mai multi oameni in directia sportului si a dansului, sa le dau directiile de care au nevoie intr-un moment din viata lor pentru ca in timp activitatiile sportive sa devina un mod de viata zilnic si sanatos.

In intalnirile mele cu clientii si la clasele pe care le sustin, prefer sa le ofer celor care vin, din experienta mea, care functioneaza in prezent, si sa evit sa dau metode standard si iluzorii pe care nu le-am experimentat.

Aceste activitati pe care le am in fiecare zi sunt posibile pentru ca am inceput din pasiune pt dans, am continuat cu sportul, iar in colaborare cu oamenii, este definita jobului pe care il fac in fiecare zi din placere si iubire pentru activitate si om.

Ionica Turcanu

Am inceput sa lucrez cu Marian acum 8 luni cand am decis ca vreau sa fac o schimbare in viata mea. Job-ul pe care il am in prezent este unul sedentar si prin urmare a trebuit sa compensez lipsa de activitate de pe durata zilei, cu antrenamente sportive. Mi-am dorit sa lucrez corect si nu dupa ureche, motiv pentru care am decis sa colaborez cu Marian. In plus, un antrenor personal iti poate oferi anumite secrete din domeniul lui. De-a lungul timpului Marian m-a invatat ca intr-un proces de slabire, conteaza mai mult ceea ce mananci. Asta nu inseamna ca sportul nu conteaza, conteaza in masura lui, dar degeaba tragi la sala daca alimentatia nu te ajuta in directia dorita. Astfel, dupa 3 luni de antrenament am reusit sa slabesc 5 kilograme la care pot adauga masa musculara dobandita, caci eu mi-am dorit foarte mult sa capat si masa musculara cat si forta. Lucruri pe care le-am dobandit: - in prezent am mult mai multe forta in brate si in picioare decat aveam inainte de a ma apuca de antrenamentele personale cu Marian - de asemenea, partea de cardio a fost imbunatatita. La inceput puteam cu greu sa rezist la un antrenament de cardio complet, astazi nu mai am astfel de probleme, reusesc sa imi pastrez energia pe toata durata antrenamentului datorita faptului ca am invatat cum sa respir pe durata acestor tipuri de antrenamente. Va incurajez sa va apucati de sport iar in cazul in care doriti indrumare, apelati cu incredere la Marian.

Paul Ardeleanu

In vara anului 2017 l-am invitat pe Marian in calitate de antrenor de fitness in cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte pe care le am la Speakers Club: Academia de Speakeri. Rolul sau era ca in fiecare dimineata sa faciliteze o sesiune de antrenament fizic cu tot grupul.  Dupa 7 zile de tabara pot spun ca Marian a facut o treaba impecabila si le-a oferit participantilor mei cat si mie mai multa sanatate, energie si vitalitate pe tot parcursul experientei. Ba chiar... mai multi dintre cei care au participat au ales sa continue partea de antrenament fizic alaturi de Marian si in Bucuresti in momentul in care ne-am intors. Asa ca il recomand cu mare drag pe Marian ca antrenor si facilitator in cadrul unui bootcamp sau team-building cat si ca antrenor personal.  Pentru mine a meritat din ambele puncte de vedere.
De la un om care nu prea era prieten cu sportul, eu am ajuns acum să iubesc să fac sport, iar această bucurie nu aș fi descoperit-o fără Marian de la MoveInspire (Mulțumesc!). Colaborarea cu el înseamnă provocări constante (care vin la pachet cu încântarea aferentă odată ce sunt depășite), descoperiri constante (da, pot mult mai mult decât credeam eu despre mine), toate într-un mediu relaxat și prietenos, presărat cu inspirație pentru sufletul tău. Mulțumesc din inimă! Dacă ești în căutarea unei noi experiențe în care să te împrietenești cu mișcarea, îți recomand din inimă MoveInspire!
20180211_130842
Andreea Orindaru