Despre antrenor

Marian Cristian Marin

FITNESS TRAINER, SPEAKER, FOUNDER

 După 13 ani de experiență în domeniul dansului și 8 ani pe latura sportului, având performanțe individuale și în echipă, am trecut prin experiențe provocatoare în viață și în cariera profesională. Succesele pe care le-am atins, dar și eșecurile sunt cele care mă determină în fiecare zi să mă cunosc pe mine, și să vreau să mă dezvolt mai mult.   

 În prezent coordonez activitatea MoveInspire, prin activitățile și serviciile de sport, dans și entertainment și alături de persoanele cu care colaborez vreau să aduc valoare în viață oamenilor.   

 Susțin, atât clase de grup în cadrul sălilor cu care colaborez, cât și antrenamente personale în fiecare zi din săptămâna.    

 Visul meu este să inspir cât mai mulți oameni în direcția sportului și a dansului, să le dau direcțiile de care au nevoie într-un moment din viața lor, pentru că în timp activitatiile sportive să devină un mod de viață zilnic și sănătos.   

 În întâlnirile mele cu clienții și la clasele pe care le susțin, prefer să le ofer celor care vin, din experiență mea, care funcționează în prezent, și să evit să dau metode standard și iluzorii pe care nu le-am experimentat.   

 Aceste activități pe care le am în fiecare zi sunt posibile pentru că am început din pasiune pt dans, am continuat cu sportul, iar în colaborare cu oamenii, este definită jobului pe care îl fac în fiecare zi din plăcere și iubire pentru activitate și om. 

Ionica Turcanu

Am început să lucrez cu Marian acum 8 luni când am decis că vreau să fac o schimbare în viață mea. Job-ul pe care îl am în prezent este unul sedentar și prin urmare a trebuit să compensez lipsă de activitate de pe durată zilei, cu antrenamente sportive. Mi-am dorit să lucrez corect și nu după ureche, motiv pentru care am decis să colaborez cu Marian. În plus, un antrenor personal îți poate oferi anumite secrete din domeniul lui. De-a lungul timpului Marian m-a învățat că într-un proces de slăbire, contează mai mult ceea ce mănânci. Asta nu înseamnă că sportul nu contează, contează în măsură lui, dar degeaba tragi la sală dacă alimentația nu te ajută în direcția dorită. Astfel, după 3 luni de antrenament am reușit să slăbesc 5 kilograme la care pot adaugă masă musculară dobândită, căci eu mi-am dorit foarte mult să capăt și masă musculară cât și forță. Lucruri pe care le-am dobândit: -în prezent am mult mai multe forță în brațe și în picioare decât aveam înainte de a mă apucă de antrenamentele personale cu Marian -de asemenea, partea de cardio a fost îmbunătățită. La început puteam cu greu să rezist la un antrenament de cardio complet, astăzi nu mai am astfel de probleme, reușesc să îmi păstrez energia pe toată durată antrenamentului datorită faptului că am învățat cum să respir pe durată acestor tipuri de antrenamente. Va încurajez să va apucați de sport iar în cazul în care doriți îndrumare, apelați cu încredere la Marian.

Paul Ardeleanu

În vara anului 2017 l-am invitat pe Marian în calitate de antrenor de fitness în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte pe care le am la Speakers Club: Academia de Speakeri. Rolul sau era că în fiecare dimineață să faciliteze o sesiune de antrenament fizic cu tot grupul.  După 7 zile de tabără pot spun că Marian a făcut o treabă impecabilă și le-a oferit participanților mei cât și mie mai multă sănătate, energie și vitalitate pe tot parcursul experienței. Ba chiar... mai mulți dintre cei care au participat au ales să continue partea de antrenament fizic alături de Marian și în București în momentul în care ne-am întors. Asa că îl recomand cu mare drag pe Marian că antrenor și facilitator în cadrul unui bootcamp sau team-building cât și că antrenor personal.  Pentru mine a meritat din ambele puncte de vedere.
De la un om care nu prea era prieten cu sportul, eu am ajuns acum să iubesc să fac sport, iar această bucurie nu aș fi descoperit-o fără Marian de la MoveInspire (Mulțumesc!). Colaborarea cu el înseamnă provocări constante (care vin la pachet cu încântarea aferentă odată ce sunt depășite), descoperiri constante (da, pot mult mai mult decât credeam eu despre mine), toate într-un mediu relaxat și prietenos, presărat cu inspirație pentru sufletul tău. Mulțumesc din inimă! Dacă ești în căutarea unei noi experiențe în care să te împrietenești cu mișcarea, îți recomand din inimă MoveInspire!
Andreea Orindaru