De ce MoveInspire?

HEADER-SITE-SCRISS``2

După ani de muncă si experiență acumulată făcând performanță in dans, si mai ales având o frumoasă colaborare cu persoane pe care le-am inspirat si care m-au inspirat, treptat, lucrurile au venit ca un automatizm. Făcând in fiecare zi lucrul care imi plăcea si mă facea sa investesc tot mai mult timp si energie, am reușit sa atrag in activitatea mea oameni care sa rezoneze cu energia dar si cu serviciile pe care le ofer.

Am intalnit diverse tipare de oameni care au fost curiosi si entuziasmati sa iasa din zona lor de confort, investind timp si răbdare in evoluția lor.

Am inceput cu dansul, si din dorința de a sprijii oamenii care vroiau sa pună accent pe sănătatea lor m-am dezvoltat si pe latura sportivă (aerobic/fitness).

Dansul este un sport creativ care te scoate pentru o perioadă, pe care o hotărăști tu, din confortul zilnic. Dansul nu exista fără sport, pentru că el este o activitate făcuta pe muzică folosind mobilitatea, tonusul si rezistența, căpătată prin exercițiile fizice. Necesită antrenament fizic si psihic, in fiecare zi.A dansa este un drum in care iti cunoști corpul si pe tine insuți. O zi pierdută de antrenament, o recuperezi greu. Am ajuns la sport pentru ca am inceput sa antrenez oameni de toate varstele care isi doreau sa facă activități fizice, iși doreau sa faca ceva pentru sănătatea lor.

Am inceput sa mă antrenez in sala de fitness, creând circuite, folosind pasi de dans, de baza, pe care ii folosesc când dansez. Fac sport pentru că, mă sprjină să pot sa fiu mai increzator in mine si in activitățile mele, iar atunci cand imbin sportul cu dansul, imi creez o lume fantastică, frumoasă si relaxantă.

De ce am ales MoveInspire?

Pentru că energia intâlnită in colaborarea pe care o vei avea cu noi, este creată in primul rând de tine, de viața ta! Nu uita ca viața inseamnă miscare, iar noi ne inspirăm din mișcare!

Alături de noi iți stabilești obiective, găsești sprijinul de care ai nevoie,  si adăugând energia pe care o avem in echipă, ajungem la rezultatele dorite.

Eu am ales sa incerc sa inspir oamenii, fiind pentru mine insumi un exemplu.

Tu pentru tine esti un exemplu?

Cu stima,

Marian Cristian Marin

Leave a Reply