Cum sa obtii rezultate cand faci sport

Te-ai uitat vreodată în oglindă să vezi dacă ești pregătit cu adevărat să ai rezultate, să faci o schimbare în viața, mintea, acțiunile, și deciziile pe care le iei?

La început îți recomand să pui accentul pe 3 lucruri: 1. Fizionomia ta
Tu când vezi o persoană cu umerii lăsati care se uită în pămant și parcă este împins de la spate să facă sport, ce părere îți lasă?
Crezi că v-a avea rezultate?
Te aflii în această situație?
Uite ce trebuie să faci: schimbă postură corpului, privirea și în final oferă-ți un zâmbet pentru că acum începe o nouă etapă frumoasă în viată ta.
2. Să ai atitudinea și energia acelei persoane care deja are rezultate
Îți place să visezi?
POARTĂ-TE CA UN OM CARE ARE REZULTATE, PENTRU A FI CÂT MAI APROAPE DE REZULTAT. Ca să ai rezultate crează-ți drumul, pentru că dacă acest drum este incert, rezultatul tău este incert. Este o vorba frumoasă care spune: "Dacă vrei să fii puternic, fă-te că ești puternic." Dacă îți schimbi abordarea de a merge la sală, îți schimbi motivarea.
3. Pune-ți un singur obiectiv și bucură-te de proces
Tu vrei să slăbești, să te tonifiezi, să arăți bine, să faci mișcare, să ........
Scrie într-o singură frază ce îți dorești să obții de la tine și uită-te zilnic peste ce îți dorești până începi să crezi în obiectivul ales.

Rapid, mai am 3 secrete care te pot ajuta să pui în practică cele spune mai sus, și anume să îți schimbi atitudinea

1. Umerii îi duci spre spate și tragi aer puternic în piept;
2. Devii conștient că ești acolo, în locul în care faci exercițiile;
3. Pui stop la toate gândurile pe care le ai.

Când te duci pentru prima data la sală evită să te ascunzi după acea perdea că este totul greu. Crezi că te ajută cu ceva, îți obișnuiești creierul că e greu și totul o să ți se pară un stres. Normal că antrenamentul este greu și că poate vei ceda, dar dacă te plângi, cu ce te ajută?

Întâlnesc persoane care au o imagine clară în interiorul lor că nu pot, și se simț vinovați că vin la sală, și de aici este doar un pas până să renunțe. Propunerea mea este să schimbi imaginea.
Te duci la sursă să înțelegi că totul pornește de la fiziologia ta. Privești întotdeauna în față și adopți atitudinea că ai reușit deja să obții acel rezultat dorit.
Când începi să te antrenezi, automat obosești, ți se pare greu tot ce faci, și vrei să faci mereu pauze.
Aici intervine reacția pe care o ai: dacă începi să gâfâi și să te lași către sol de parcă leșini, atunci asupra ta vine o greutate care te face să crezi că mai bine renunți decât să continui. Puterea credinței că poți obține ce îți dorești prin sport te duce în acea direcție.
Știi care sunt efectele kilogramelor în plus? Starea generală de disconfort și frustrarea fiecărui kilogram în plus.
Și, totuși, amâni să iei decizii în ce privește alimentația și exercițiile fizice, pentru că, îți este mai bine așa, deocamdată. Ești conștient că alimentația și sportul te ajută, insă alegi cealaltă variantă, să amâni să devii disciplinat.
Studiile de cercetare spun că: expresia feței contează. Ne afectează felul de a ne purta, de a reacționa și de a socializa.
Când ești la sală: la clase de grup sau la sală de forță, ce vezi în oglindă reprezintă starea ta naturală, care îți oferă energia de a putea să finalizezi antrenamentul. Râsul și zâmbetul sunt secretele reușitei atât în domeniile de activitate, cât și la sală, pentru că ele declanșează procese biologice.
De exemplu: te face să îți crească fluxul de sânge către creier și modifică nivelul oxigenului și nivelul neurotransmițătorilor.

Comments are closed.