Cum sa obtii greutatea ideala eliminand frica de a nu avea rezultate

Sigur cunoști o persoană, o ai în anturajul tău sau doar ai văzut-o pe stradă care ți-a plăcut fizic și ți-a transmis o încredere de sine diferită față de ceea ce cunoști sau ești tu.

O voce din interiorul tău îți spune că îți dorești și tu să fii ca acea persoană, începi să faci primii pași și îți dai seama că nu este atât de ușor precum ai crezut tu, pentru că acele rezultate pe care tu le vrei, sunt de fapt, rezultatele altor persoane.
Într-o zi te vei uita în oglindă și furia din tine va exploda și atunci vei începe să intri în contact cu o parte puternică din tine.
Când începi să zâmbești și îți dai seama că o noua voce este importanta să predomine în viața ta și că acea voce în care gândurile negative îți dispar și vechiile obiceiuri sunt înlocuite cu altele noi, vei simți și TU că ai un scop și vei vrea să cunoști cum să te iubești tu pe tine.
Principala barieră cu care ne confruntăm este frica, frica de a nu avea rezultate, de a nu duce la bun sfârșit planul nostru, etc. Totul ține de educația noastră și ca să poți să reușești îți recomand să îți oferi o altă educație, una nouă. Și tu cauți scuze continuu pentru a-ți satisface poftele alimentare și amâni tot ce ar putea să te facă pe tine să ai rezultate? Îți aduci atât de multe argumente că nu e momentul să preiei controlul, încât te accepți așa pe tine și de frică preferi să stai în zona ta de confort că e mai bine și simplu așa?
Învață să scapi de starea negativă pe care o ai zilnic prin exerciții fizice.
Inspiră-te și tu din mișcare!

Care sunt cele trei frici si de unde apar ele?

Scuza pe care o găsești de a nu face sport este: familia, jobul, copiii, timpul.
Sigur mai sunt și altele, însă una din calitățile subtile este tendința acesteia de a se răspândi în multe sectoare ale vieții.
Dacă îți este frică să faci sport înseamnă că îți este frică să ai rezultate, să ai un corp sănătos. Dacă îți este frică să ai rezultate este pentru că tu nu vezi rezultatele ca pe o normalitate, de aici și valurile din viața ta.
Iti recomand sa te disciplinezi si sa alegi ce vrei sa obtii.
Credința că degeaba începi să faci sport:
- familia nu te susține;
- prietenii tăi s-au obișnuit cu tine;
- te gândești că mai sunt și alții ca tine.
Gândește-te că ce crezi tu despre tine transmiți exact același lucru și celor din jurul tău, iar când vei vrea să faci o schimbare, cei din jurul tău vor fi de acord cu ce faci, uneori surprinsi, alteori te vor urma.
Fiecare din noi avem un mentor și suntem mentori pentru cei din jurul nostru. Dacă devii propriul exemplu poți găsi și alte direcții care să te motiveze.
Crezi că vei fi judecat pentru că îți dedici timp și ție. Cu totii avem sentimente de vinovăție, iar cand in viata ta apar: familie, copii, iubit, un job nou, prieteni noi, etc., și fiecare din ei au nevoie de o anumită atenție din partea ta, te situezi automat pe locul doi, dacă decizi sa uiti de tine.
Poate pentru tine aceste aspecte sunt mai importante decât să fii tu pe primul loc, poti gasi și alte soluții să faci sport: online, în parc, alături de familie practicând și alte sporturi.
Tot ce îți sugerez să faci este să studiezi, pentru că dacă ai informația poți stii cum să îți creezi mediul pentru a face pașii către obiectivele tale.
Odată cu adăugarea unei activități în viața ta vei ieși din zona ta de confort și cred că mintea, sufletul și fizicul tău au mare nevoie de provocări noi.

Primim zilnic avertizari cu AI GRIJĂ!!

De la partener, părinți, prieteni și de la orice persoană cu care ne intersectăm. Aici apar îndoielile noastre care se transformă în mici frici, suntem încurajați de rețelele sociale și televiziune să ne fie frică, iar lipsa de încredere care apare în viața ta nu te lasă să obții ce îți dorești de la viață.
Evită să îți irosești energia spunând că îți este frica, gândește-te că în orice vrei să faci, cineva a mai făcut asta înaintea ta și a reușit, iar dacă cineva a făcut un lucru, acesta poate fi făcut de către oricine. Fă pași mici ca să reușești să scapi de fricile tale și problema kilogramelor va dispărea imediat.
Dacă ai ajuns să citești până aici, cred că deja îți dai seama ce te ține pe loc și, de fapt, sala este un motiv pentru care tu vii să devii prezent și motivele exterioare pe care le găsești sunt doar pretexte sau răspunsuri la întrebările celor din jur. Când intru în contact cu persoane noi care vor să facă sport, sunt nesiguri la început și au o tenisiune că nu știu dacă decizia este cea mai bună. Îi respect pentru că vor să facă ceva în privința aceasta.
Îi cer să îmi povestească despre ce vor să obțină, ce greutate, dacă au mai făcut exerciții fizice, dacă fac mișcare în general și încep să își dea seama după întrebările pe care le pun că, de fapt, sportul este doar o ieșire din viața lor, vor să aibă acel curaj să ia o decizie, cu timpul lor, viața lor, sau un vis pe care îl tot amână.
Când încep să îmi povestească, apare relaxarea și când le spun că și eu am micile sau marile mele frici isi dau seama ca nu sunt singuri.
Din acel moment devenim camarazi, pentru că frica nu dispare, oricine ai fi, tot vezi în ceva o frică, însă ea ne oprește să ne trăim viață pe care noi ne-o dorim să o trăim. Fiecare client are o nevoie, care înseamnă defapt un obiectiv pe care speră să îl obțină la un moment dat.
Care este cea mai mare frică a ta?

Acum ceva timp am lansat un

Ți-l recomand, în prezent colaborez cu persoane care au făcut un mod de viață să se antreneze disciplinat oriunde se duc: delegații, plecări în europa, vacanțe sau alte locuri unde poți găsi ca și motiv să renunți la exercițiile tale fizice.
Dacă ești din București și vrei un camarad de antrenament și un program care să îți aducă rezultate aplică la secțiunea
Săptămâna viitoare voi continua acest articol despre frica.
Mulțumesc pentru că ai citit acest articol!
Marian Cristian Marin

Comments are closed.