Care sunt rezultatele tale

De cand ma stiu mi-au placut provocarile pentru ca ma ajuta sa imi depasesc propriile limite si sa gasesc mereu solutii potrivite. Cred ca stiti deja ca rezultatele noastre depind de noi si mai ales de felul cum abordam lucrurile din viata noastra.

Zilele trecute m-am provocat sa tin un discurs (spun m-am provocat deoarece era optional) in cadrul cursului de Speakers Club pe care il urmez. Probabil ca va intrebati de ce un curs de public speaking? Deoarece imi doresc sa aduc o valoare diferita in viata mea, sa evoluez si sa pot sa va inspir si din alte puncte de vedere (pregatesc proiecte frumoase :D)

Mi-am pregatit discursul, evident voiam sa vorbesc despre DANS 😀 Am ajuns la curs, si dupa ce am intrat in sala am avut o imagine clara in mintea mea despre ce voiam sa vorbesc si ce sa le transmit celor din sala, insa nu conincidea cu ce imi stabilisem. Ca sa vedeti cat de mult conteaza energia oamenilor!!

In acel moment am realizat ca discursul meu, pregatit de acasa, in care vorbeam despre dansatori, despre munca lor, despre ce inseamna a fi artist, nu era potrivit. De ce? Pentru ca fara sa imi dau seama voiam sa le spun oamenilor ce inseamna dansul pentru mine si ar fi insemnat un discurs destul de plictisitor pentru ei. In felul acesta mi-am dat seama ca nu mereu este despre mine, mai ales cand vreau sa ma exprim public si am gasit o solutie sa vorbesc tot despre D.A.N.S., insa de aceasta data printr-un acronim. Astfel am reusit sa ii captivez pe oamenii prezenti si sa ii fac sa tina minte acest cuvant intr-un mod diferit.

Va las video-ul sa vedeti ce a iesit, si va recomand cu caldura sa urmati acest curs, Speakers Club pentru a scapa de frica de a vorbi in public sau pentru a va imbunatati tehnica.

Cu drag,

Marian

Leave a Reply