Antrenamente personale

Antrenamentele personale sunt concepute special pentru cei care cauta un plan pentru atingerea propriilor obiective.
Prin antrenamentul 1 la 1, in sala, alaturi de un antrenor beneficiezi de stabilirea unor obiective, primesti feedback la finalul antrenamentului si esti indrumat catre o educatie in acest domeniu. Primesti de asemenea si informatii generale privind sanatatea si nutritia.

Antrenamentul include 12 sedinte pe care le bifezi in functie de disponibilitatea ta si a antrenorului. Important! Sedintele se bifeaza intr-o luna.

Prin aceste antrenamente inveti sa faci exercitiile, corect, trecand prin diverse etape care te fac sa iti cunosti corpul si din perspectiva sportului.

Ajungi sa cunosti grupele de muschi si sa le lucrezi separat pentru a-ti ajuta corpul sa se tonifieze.

Esti incurajat de catre antrenor sa iti gasesti motivatia in orice situatie si atunci cand tu crezi ca este greu, el este langa tine si iti spune ca acum este momentul sa iesi din zona ta de confort pentru ca atunci rezultatele vor veni.

Tine minte: perseverenta este ca un muschi care are nevoie de antrenament.

La inceput esti ghidat si initiat de catre antrenor.  Dupa o perioada de timp vei invata sa iti faci antrenamentele singur, pentru ca rolul acestor intalniri este de a reusi sa devii propriul tau antrenor.

Prima sedinta este gratuita pentru ca este o sesiune in care ne vedem sa stabilim obiectivele si durata colaborarii.
Se lucreaza pe o perioada de 3 luni in care se continua doar daca se obtin rezultate.

Programele de formare personalizate sunt concepute special pentru cei care cauta un sistem structurat in atingerea de obiective.