Antrenamente online

In general oamenii ezita sa fie antrenati online de cineva pe care nu l-au intalnit niciodata. Ii intelegem, insa cu acest program lucrati cu un antrenor, Marian, si numai cu Marian.
El este antrenorul tau pe toata durata programului, te motiveaza si iti da toate informatiile necesare de-a lungul calatoriei. Programul este structurat astfel incat nivelul de interactiune client- antrenor sa fie ideal pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca fizicul.

  • Veti primi de la noi:
  • Acces 24 de ore pe e-mail;
  • Acces 24 de ore pe facebook si whatshapp;
  • Acces 24/7 la numarul de telefon al antrenorului unde puteti pune intrebari care sa va ajute.

Dupa plata efectuata primiti un e-mail de confirmare, unde va rugam sa va faceti un cont de gmail pentru a fi intr-o continua legatura, iar impreuna cu informatiile primite construim un plan de antrenament.
Tinem un jurnal de 7 zile in care ne spuneti ce mancati si cat timp va antrenati, iar impreuna cu un formular detaliat de colecare a datelor (varsta, experienta pe latura sportului, echipamentele de care dispuneti.etc) putem initia programul tau de antrenament.

Vom avea o sesiunea initiala la telefon pentru a discuta obiectivele, modalitatile de colaborare, ne cunoastem si primesti alte informatii despre cum functioneaza programul.

Antrenorul foloseste informatiile colective pentru a crea un program adaptat circumstantelor tale personale, facilitatilor obiectivelor specificate. 

Un program care este flexibil si placut. Programele încep în ziua de luni dupa apelul initial. (Avem nevoie de timp sa putem construi programul).

 

Datorita modalitatii online a acestui serviciu, putem lucra cu oamenii din orice parte a tarii, atâta timp cât aveti o conexiune la internet si acces la echipamente de baza de gimnastica.

 

Pentru a obtine un beneficiu maxim din serviciul de antrenament online, ai nevoie sa fii motivat, disciplinat si concentrat, în timpul antrenamentelor pe care le faci fie acasa, fie la sala.

Suntem aici pentru a te încuraja, pentru a-ti oferi îndrumari si a tine evidenta rezultatelor pe care le ai.

Acest tip de antrenament te invata cum sa te initiezi singur in arta sportului.

1. Daca vrei sa ai mai mult timp pentru tine

2. Care isi asuma sa lucreze individual, si sa devina propriul antrenor;

3. Daca vrei sa ai grija de sanatatea ta, insa iti lipseste timpul;